David Moyes har en midtstopper

Question

David Moyes har en midtstopper

Fotballdrakter, Fotballdrakter Barn, Fußballtrikots, Voetbalshirts

moyes må imidlertid laste fotballdrakter barn xxl ferencvaros. denne

 

Hammers-sjef David Moyes har en midtstopper høyt på listen over potensielle kjøp i løpet av dette vinduet, med Brightons Shane Duffy også en konkurrent, men Matviyenko er rangert som det bedre langsiktige utsiktene.

Moyes må imidlertid laste ned spillere før han kan kjøpe, med Felipe Anderson, Manuel Lanzini, Jack Wilshere og Arthur Masuaku som angivelig overskudd til kravene på London Stadium.

Hammerne ser også på en mulig avtale for Porto-spissen Moussa Marega, som kommer til å bli gratisagent neste sommer etter å ha takket nei til en ny kontrakt med de portugisiske gigantene. 29-åringen har scoret 60 mål på 145 kamper for klubben.

fotballdrakter

Den engelske angriperen blir jaget av en rekke Premier League-klubber etter at Cherries ‘rykket ned til Championship på slutten av sesongen.

fotballdrakter barn

Mourinho vil ha Wilson og har sporet Cherries-spissen i hele sommer – men Fulham er også utfordrere.

Fußballtrikots

Cherries ‘den colombianske midtbanespilleren Jefferson Lerma er satt til å være den siste spilleren som forlater Vitality Stadium etter nedrykk, med den tyrkiske siden Galatasaray nær å oppnå en sesonglån med en mulighet til å kjøpe.

voetbalshirts

Den norske internasjonale Ajer, 22, som er seks fot høy og ønsker seg ut av Celtic, og er en av spillerne. Manageren Neil Lennon er forberedt på å gi slipp når han gjenoppbygger etter klubbens Champions League-avkjørsel i hendene på Ferencvaros. denne uka.

 

maglie calcio poco prezzo

maglie calcio 2021

goedkope voetbalshirts

Maillots Foot

Køb Fodboldtrøjer

0
Anonymous 2 weeks 0 Answers 38 views 0

Leave an answer

Captcha Click on image to update the captcha .